top of page
Marble
f24262_a3fec4ebe07e4c6bb5a8a664adeb0573~mv2_edited.jpg

Nincs is szebb annál, ha a saját kényelmes közegünkből és a megszokott perspektívánkból kimozdulva egy új tájképet festünk magunk elé. Ennek része lehet egy másik ország kulturális csodái, a természet nyugalma, egy új vélemény, egy egyedien szőtt cikk vagy egy felejthetetlen rendezői munka. Az élet tele van Kinder tojásokkal. Akármerre lépünk, bármit nézzünk vagy hallgassunk, egy új tanulságra, egy érdekes kérdésre találhatunk, amik által nemcsak a világot, de önmagunkat is jobban megismerjük. Persze mindez egyfajta bizonytalansághoz, ismeretlenséghez és olykor kilátástalansághoz társul.

 

Az élet nem mindig a Kinder kugli édesebb felét nyújtja először. A kiegyensúlyozottság, a testi, lelki és mentális balansz megtalálása pont azért elhanyagolhatatlan, hogy ne csak megbirkózni tudjunk az esetleges akadályokkal, de elfogadni és tisztelni az új perspektívákat is. A béke és a nyitottság ugyanis sosem ujjal mutogatással kezdődik, hanem sokkal inkább önmagunk megismerésével és fejlesztésével. 

Kiss Panni vagyok, újságíró, blogger, tartalomgyártó, de dizájnerként, social és pr menedzserként is tevékenykedek. Jelenleg a BME Kommunikáció- és médiatudomány szak harmadéves hallgatója vagyok. Örülök, hogy itt vagy és velem tartasz! 

 

Kellemes olvasgatást kívánok!

Panni ♡

 

HA KÉRDÉSED VAN...

panni.kiss@rentit.hu

 

REGGELI MELLÉ
matcha latte
MOZGÁSNAK
jóga / pilates
HA FILM, AKKOR
Wes Anderson
HA KÖNYV, AKKOR
Krusovszky
ÁLOM ÚTICÉL
Kanada
CSENDES PERCEBEN
meditáció, olvasás
bottom of page